Setari Cookie-uri

Daca va plac ciupercile, atunci TREBUIE sa incercati aceasta reteta

Nu ati mancat niciodata ciuperci pane mai bune ca acestea. Va spun sincer - sunt DELICIOASE.

O reteta de ciuperci pane crocante, cum nu ati mai mancat niciodata. Mai mult, se pare ca pana si copiii sunt incantati de aceste bunatati.

Ingredientele necesare;

- 300 de grame de ciuperci cu tot cu codite;
- 2 cani de pesmet fin;
- 1 1/3 cana de faina;
- 3 oua batute;
- o lingurita praf de usturoi;
- 1/2 lingurita praf de ceapa;
- 1/2 lingurita cimbru uscat;
- sare si piper macinat dupa gust;
- ulei vegetal pentru prajit.

Indicatii:

- Se spala bine ciupercile si se lasa la uscat intr-o sita (le putem sterge si cu servetele din hartie);

- Intr-o farfurie adaugam faina, in alta ouale batute si in a cea de-a treia pesmetul amestecat cu praful de usturoi, praful de ceapa, cimbrul uscat, sarea si piperul;

- Adaugam ulei vegetal intr-o tigaie si lasam sa se incinga;

- Luam cate o ciupercuta si o trecem complet prin faina, scuturam excesul, trecem prin ou, scuturam excesul si, la final, trecem prin pesmet. Punem la prajit si repetam procesul si cu celelalte ciuperci;

Citește și:

- Lasam sa se prajeaca timp de 5-7 minute (pana cand ciupercile sunt rumenite).

foto interior si prima pagina: Brent Hofacker, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.