Daca vara suntem innebuniti dupa limonada, toamna si iarna ne place ciocolata calda si cidrul de mere.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Cidrul de mere este incredibil de usor de facut, contine produse naturale de care corpul nostru chiar are nevoie in perioada rece.

Ingredientele necesare:

- 6 mere verzi taiate;
- 6 mere rosii taiate;
- o portocala taiata;
- o cana de zahar brun;
- nucsoara fin tocata (sau pulbere);
- 4 bete de scortisoara intregi;
- o lingura de cuisoare.

Cum se prepara:

1. Spala bine merele si portocale, apoi taie-le bucatele;

2. Adauga fructele intr-o oala mare; peste adauga zaharul brun;

3. Intr-un tifon adauga nucsoara, scortisoara si cuisoarele si prinde bine;

4. Umple oala cu apa astfel incat sa acopere fructele si adauga saculetul de condimente;

5. Lasa sa fiarba timp de cel putin o ora, apoi redu focul la minim si mai lasa pentru inca doua ore;

6. Dupa fierbere, scoate la rece si lasa sa se raceasca complet, apoi scoate condimentele;

7. Strecoara sucul obtinut (cu o sita sau un tifon).

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Sucul de mere in cura de detoxifiere a ficatului
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: