Europenii iubesc supele! La fel si asiaticii. Doar ca supele lor sunt mai apoase. Cele chinezesti, de exemplu, nu sunt cremoase si nici foarte consistente si reprezinta preparatul ideal pentru o dieta de slabire.

Pachetele de primavara: gustarile de nelipsit din bucataria asiatica

In China, Alexandra Pacuraru a aflat ca oamenii de acolo cred ca supele au proprietati terapeutice si cresc longevitatea gratie combinatiilor de elemente Yin si Yang. Ingredientele proaspete sunt imbinate atent si cu pasiune si ar ajuta astfel, la energizarea organismul, ne transmite Alexandra.

Supele chinezesti contin plante si legume care stimuleaza imunitatea, iar modul de preparare, total diferit de gastronomia europeana, pastreaza aproape intacte principiile nutritive active din ingrediente si ofera o savoare inconfundabila, specifica bucatariei asiatice.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: jabiru, Shutterstock

Experimenteaza bucataria asiatica la tine acasa cu Shan'shi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: