Europenii iubesc supele! La fel si asiaticii. Doar ca supele lor sunt mai apoase. Cele chinezesti, de exemplu, nu sunt cremoase si nici foarte consistente si reprezinta preparatul ideal pentru o dieta de slabire.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

In China, Alexandra Pacuraru a aflat ca oamenii de acolo cred ca supele au proprietati terapeutice si cresc longevitatea gratie combinatiilor de elemente Yin si Yang. Ingredientele proaspete sunt imbinate atent si cu pasiune si ar ajuta astfel, la energizarea organismul, ne transmite Alexandra.

Supele chinezesti contin plante si legume care stimuleaza imunitatea, iar modul de preparare, total diferit de gastronomia europeana, pastreaza aproape intacte principiile nutritive active din ingrediente si ofera o savoare inconfundabila, specifica bucatariei asiatice.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: jabiru, Shutterstock

Pachetele de primavara: gustarile de nelipsit din bucataria asiatica
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: