Adauga bicarbonat de sodiu pe carnea cruda. Toti trebuie sa incercam asta

Adauga bicarbonat de sodiu pe carnea cruda. Toti trebuie sa incercam asta
Kudika
11 Ianuarie 2016

Cu siguranta nu stiai de acest truc genial pentru pregatirea carnii.

Inainte de a vedea acest filmulet, credeam ca bicarbonatul de sodiu era folosit doar pentru coacerea prajiturilor si, uneori, la curatarea casei. Cu toate acestea, iata ca exista o multime de modalitati neobisnuite pentru a folosi acest ingredient ieftin... am ramas fara cuvinte!

1. Pentru plante - amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu cu 2 litri de apa si uda plantele si florile; acestea vor creste si vor inflori mult mai repede decat de obicei;

2. Pentru arsuri - se adauga imediat un pliculet de bicarbonat de sodiu intr-un bol cu apa si cuburi de gheata; se inmoaie un prosop sau un tifon si se aseaza pe zona afectata pana cand dispare senzatia de usturime;

3. Pentru dinti sanatosi si o respiratie proaspata - se amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o jumatate de cana de apa; se face gargara cu amestecul (acest "tratament" este bun si pentru combaterea aftelor);

4. Pentru un miros placut - bicarbonatul de sodiu poate fi si un deodorant natural. Se amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de apa si se foloseste pentru zona axilei;

5. Pentru fragezirea carnii - se maseaza bine carnea cu bicarbonat de sodiu si se aseaza in frigider pentru 3-5 ore. La final se curata carnea de bicarbonatul de sodiu.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri