Poti incerca aceasta reteta la pranz, cina sau chiar si la micul dejun (in cazul in care mai ramane din seara precedenta).
Aceasta a devenit probabil cea mai populara reteta a primaverii dupa ce a fost share-uita de milioane de oameni din lumea intreaga. Contine doar cateva ingrediente simple si arata atat de bine incat vei dori sa o incerci si tu. In plus, pregatirea ei dureaza extrem de putin (in maxim 20 de minute masa este gata).
Ingredientele necesare:
- o lingura de ulei;
- o cana si jumatate de frunze de spanac;
- o cana de branza ricotta;
- piept de pui;
- cascaval ras;
- condimente: sare, piper, boia.
Cum se prepara:
- incalzeste cuptorul la 200 de grade;
- intr-o tigaie adauga uleiul si spanacul; lasa pe foc pentru 3-4 minute, apoi adauga ricotta. Caleste pentru aproximativ 30 de secunde. Lasa deoparte ca sa se raceasca;
- cresteaza pieptul de pui si adauga in adanciturile create amestecul de spanac si ricotta;
- condimenteaza cu sare si piper dupa gust (poti folosi si praf de usturoi sau de ceapa, chilli);
- adauga cascavalul ras, apoi presara boia pentru culoare si aroma;
- baga la cuptor pentru 20 de minute pana cand cascavalul s-a topit si carnea s-a copt.
foto prima pagina: Captura Youtube