Aceasta a devenit probabil cea mai populara reteta a primaverii dupa ce a fost share-uita de milioane de oameni din lumea intreaga. Contine doar cateva ingrediente simple si arata atat de bine incat vei dori sa o incerci si tu. In plus, pregatirea ei dureaza extrem de putin (in maxim 20 de minute masa este gata).

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Ingredientele necesare:

- o lingura de ulei;
- o cana si jumatate de frunze de spanac;
- o cana de branza ricotta;
- piept de pui;
- cascaval ras;
- condimente: sare, piper, boia.

Cum se prepara:

- incalzeste cuptorul la 200 de grade;

- intr-o tigaie adauga uleiul si spanacul; lasa pe foc pentru 3-4 minute, apoi adauga ricotta. Caleste pentru aproximativ 30 de secunde. Lasa deoparte ca sa se raceasca;

- cresteaza pieptul de pui si adauga in adanciturile create amestecul de spanac si ricotta;

- condimenteaza cu sare si piper dupa gust (poti folosi si praf de usturoi sau de ceapa, chilli);

- adauga cascavalul ras, apoi presara boia pentru culoare si aroma;

- baga la cuptor pentru 20 de minute pana cand cascavalul s-a topit si carnea s-a copt.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: Captura Youtube

Mancarea pe care o prepari pe o singura foaie de copt
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: