Economiseste bani cu acest truc. De acum inainte nu vei mai cumpara niciodata lapte de migdale din supermarket.

Kaufland lanseaza noi marci proprii de produse ecologice si vegetariene: K-Bio si K-take it veggie

Laptele vegan (migdale, caju, soia) a devenit tot mai popular in ultimii ani - si asta pentru un motiv foarte simplu: acesta contine mai putine grasimi, mai putin zahar si mai putine substante chimice (produse pe care cu siguranta le-ati gasi in laptele de vaca pasteurizat).

Cu toate acestea, laptele vegan continua sa fie vandut destul de scump in supermarketuri, asa ca foarte putine persoane isi permit sa il cumpere. Insa exista o reteta foarte simpla, care va va ajuta sa economisiti bani: cum sa faceti lapte de migdale in casa? Reteta este complet naturala si foarte usor de facut.

Ingredientele necesare:
- 3 linguri de unt de migdale crude;
- 2-3 curmale;
- 1/4 lingurita de sare;
- o lingurita vanilie;
- 3 cani de apa.

Amesteca intr-un blender toate ingredientele, strecoara printr-o sita si pune laptele intr-o sticla inchisa ermetica. Se pastreaza la frigider timp de 3-5 zile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cori Gramescu: Cu rabdare si un plan corect vei ajunge la greutatea dorita!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: