Nu este doar buna... este EXTRAORDINAR de buna. Nu am fost o mare "fana" a acestei legume.. asta pana cand am incercat conopida la cuptor cu un sos delicios de parmezan. Este sanatoasa, extrem de delicioasa si se prepara foarte repede.

Sosul cremos ii ofera un gust minunat incat pana si cei mai mofturosi invitati vor mai cere inca o portie.

Un mare plus al acestei retete este faptul ca o poti pregati in weekend pentru a o consuma in urmatoarea saptamana: pranz, pachet la birou sau cina; poate fi servita cu orice alt fel de mancare.

Ingredientele necesare:

- o conopida mare taiata in cubulete (sau conopida congelata); - 2 linguri faina; - o cana de lapte; - un ou; - o lingurita de sare; - 1/2 lingurita de piper; - 2 cani de cascaval ras; - 2 linguri de parmezan ras; - o lingura de patrunjel maruntit.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: