Aceste retete de branza vegana sunt extrem de simplu de realizat si incredibil de delicioase.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Branza vegana poate inlocui fara nicio problema branza obisnuita, realizata din lactate.

In clipul de mai jos sunt prezentate 4 retete de branza vegetariana, de la parmezan la sos de branza pentru nachos sau alte chipsuri.

Iata ingredientele necesare:

Pentru parmezan vegan:
- 1/2 cana caju;
- 2 linguri de drojdie;
- o lingurita de sare cu aroma de usturoi.

Pentru sos de branza vegan:
- o lingura de ulei;
- o lingura de faina;
- o cana de lapte de soia, caju;
- 2 lingurite mici de drojdie,
- o lingurita de sare cu aroma de usturoi si putina boia.

Pentru sos de branza din legume:
- 2 cartofi;
- un morcov;
- 2 lingurite de drojdie;
- 2 linguri ulei de masline;
- suc de lamaie;
- sare, usturoi praf si boia.

Pentru branza vegana inchegata:
- o cana de lapte (soia sau caju);
- o cana de cartofi dulci fierti;
- boia;
- chimen;
- sare;
- sos de soia;
- praf de usturoi;
- suc de lamaie;
- 2 lingurite de drojdie;
- o cana de apa;
- 2 linguri de agar-agar.

Toate aceste alimente pot fi pastrate la frigider timp de 4-5 zile.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

TOP 10 Cele mai bune carti de RETETE SANATOASE
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: