Setari Cookie-uri

Mai multi oameni s-au transformat in carne umana pentru a protesta impotriva exploatarii animalelor

Protestatarii s-au asezat in pachete si au folosit un lichid care imita sangele.

Un protest foarte puternic a avut loc recent pe strazile din Barcelona; mai multi protestatari, membrii AnimaNaturalis din Spania, si-au dat hainele jos, s-au pictat cu "sange fals", s-au asezat in tavite si s-au acoperit cu folie transparenta de polistiren.

Momentul bizar a avut loc in piata Sant Jaume din Barcelona, primul oras din lume care se declara "vegan friendly".

Cei 20 de activitisti au vrut sa faca din acest protest unul cat mai dramatic astfel incat oamenii sa adopte o dieta fara carne si fara a expoata animalele. Ei au fost de acord sa devina "carne ambalata: pentru a sensibiliza opinia publica si pentru a reaminti Consiliului Municipal din Barcelona ca angajamentul lor ar trebui sa insemne actiuni si nu doar cuvinte.

Gruparea spune ca un pas mic, dar important, ar fi ca membrii consiliului sa fie de acord sa ajute la promovarea dietelor fara carne.

Citește și:

Tavile contin cuvintele "Carne Humana" (carne umana).

AnimaNaturalis spune ca 60 de miliarde de animale sunt folosite in fiecare an pentru a deveni alimente pentru oameni, transformand astfel viata fiintelor vii in simple obiecte de productie pentru a hrani populatia umana. Animalele ar trebui protejate, iar consumatorilor le-ar trebui prezentate si alimente care nu implica moartea sau abuzul animalelor.

foto interior si prima pagina: AnimaNaturalisEs, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.