Cum sa faci chiftelute de conopida? Lasi carnea pentru aceasta reteta minunata

Cum sa faci chiftelute de conopida? Lasi carnea pentru aceasta reteta minunata

Gatite la cuptor, aceste chiftelute de conopida sunt perfecte pentru vara.

Este sezonul conopidei... si eu zic sa profitam la maxim de aceasta leguma incredibila.

Recent am dat peste o reteta geniala de chiftelute din conopida fara prajeala. Sunt pregatite in cuptor si inlocuiesc fara nicio problema carnea (de fapt, sunt chiar mai bune decat chiftelele din carne). Putem servi aceste chiftelute ca aperitiv, fel principal (alaturi de o salata mare), garnitura (impreuna cu piept de pui, alta carne sau legume la gratar) si chiar ca gustare intre mese.

In plus, chiftelutele sunt bune atat calde, cu un sos de salsa sau tartar, cat si reci.

Iata care sunt ingredientele necesare:

- conopida;
- un ou;
- ceapa maruntita;
- ardei gras maruntit;
- cascaval;
- branza parmezan;
- pesmet;
- verdeata (patrunjel sau coriandru);
- sare si piper dupa gust.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri