Setari Cookie-uri

Acest barbat orb a intrat intr-un restaurant. Apoi asta s-a intamplat

O intamplare reala din care toti avem cate ceva de invatat. Este de datoria noastra sa schimbam aceasta lume in care traim.

Eram la coada la un restaurant fast food si mainile mele erau incarcate de mancare, portofel, telefon si chei de la masina.. Dintr-o data vad cum un om orb incearca sa isi faca loc printre oameni. El avea tava cu mancare intr-o mana, paharul inclestat cu dintii si bastonul alb in cealalta mana.

Mergea incet, incercand sa nu scape nimic si sa gaseasca cat mai repede o masa la care sa se aseze. Era foarte aglomerat, cald si el parea coplesit de situatie.

Oamenii din jur nu faceau nimic... stateau si se uitau la el mai ceva ca la o scena comica. Adolescentii din fata mea isi spuneau "Uita-te la asta!". Atunci am decis sa arunc tot din mainile mele si sa fug sa il ajut vazand ca nimeni nu este dispus sa o faca.

Insa nu a fost nevoie... pentru ca, de nicaieri, a aparut un tanar imbracat intr-un tricou albastru care a fugit chiar catre el.

"Buna ziua, haideti sa va ajut." - i-a spus tanarul.

Citește și:

El a luat tava cu mancare si l-a ajutat pe barbat sa isi prinda o mana de bratul lui pentru a il ghida catre o masa la umbra. L-a asezat pe scaun, a curatat cu un servetel masa de resturi, s-a asigurat ca totul este in regula... si s-a intors la masa lui pentru a isi termina pranzul.

Nu stiu cine era, dar cand toti ceilalti doar se uitau amuzati de situatie el a fost singurul care s-a oprit din ce facea si a decis sa ajute.

De astfel de oameni avem nevoie in viata noastra.

foto prima pagina: Courtnie Quinton, lovewhatreallymatters, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.