Setari Cookie-uri

Fericirea este o stare. Invata sa o atragi!

Starea de spirit a persoanelor este contagioasa, in sensul ca este important sa ai in jurul tau persoane vesele, care au o atitudine pozitiva si care te fac sa te simti bine, pentru ca in acest fel vei prelua starile lor si vei avea o stare buna.

Despre fericire se spun foarte multe lucruri, insa, potrivit psychologytoday.com, fericirea este o stare, iar mediul in care te afli iti afecteaza gandirea sau sentimentele. Cu alte cuvinte, in momentele in care te simti bine iti doresti sa impartasesti anumite lucruri cu familia sau prietenii. In schimb, in momentele in care nu ai o stare foarte buna iti doresti sa intri in contact cu persoanele care te pot compatimi sau ajuta.

Starea de spirit a persoanelor este contagioasa, in sensul ca este important sa ai in jurul tau persoane vesele, care au o atitudine pozitiva si care te fac sa te simti bine, pentru ca in acest fel vei prelua starile lor si vei avea o stare buna. Fericirea este o stare, trebuie doar sa inveti sa o atragi in viata ta.

Fericirea este o stare – este dovedit!

Psihologii sunt de parere ca este esential sa iti petreci timpul cu persoane care te fac sa te simti bine, alaturi de care sa te implici in activitati placute sau sa porti discutii amuzante, tonice, pline de umor si speranta.

Citește și:

Citeste continuarea materialului pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Ditty_about_summer, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.