Va mai amintiti de eclerele de casa din copilarie? Ei bine acest TORT ecler este o varianta mult mai buna, care se serveste la mai multe restaurante de lux din lume.

Prajitura fara coacere. Gata in cinci minute

Un mare avantaj al acestui desert este faptul ca se realizeaza in doar cateva minute, nu are nevoie de coacere si este racoros, perfect pentru acele zile caniculare de vara si nu numai.

Iata ingredientele necesare:

- 450 de grame de biscuiti graham;
- 2 pachete de praf de budinca instant;
- 3 1/2 cani lapte;
- 200 ml smantana;

Crema de ciocolata:

- 3 linguri de pudra de cacao;
- 1 1/2 cana zahar pudra;
- 3 linguri de unt;
- 3 linguri de lapte.

Cum se prepara:

- amesteca impreuna budinca si laptele intr-un bol mare pana se transforma in crema (aproximativ 2 minute);

- Pe o tava de copt intinde o foaie de copt; adauga un strat de biscuiti graham maruntiti;

- intinde jumatate din amestecul de budinca peste stratul de biscuiti, apoi continua cu un nou strat de biscuiti, urmat de cealalta jumatate de crema de budinca;

- ultimul strat trebuie sa fie cel de biscuiti (al treilea la numar);

- pregateste crema de ciocolata: amesteca bine pudra de cacao cu zaharul pudra, untul topit si laptele pana se obtine o glazura;

- distribuie uniform glazura peste tort si baga la frigider peste noapte.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Aceasta prajitura pufoasa FARA coacere este perfecta pentru primavara si vara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: