Setari Cookie-uri

Mesajul acestei mamici pentru femeile in lumea intreaga

Cititi acest mesaj incredibil, poate face o schimbare incredibila in viata voastra.

Nu, acesta nu este un colaj cu INAINTE si DUPA o cura miraculoasa de slabire. Insa este o poveste cu o victorie pentru mine.

Scriu aceste cuvinte din inima. Si inima mea doare.

In partea stanga - acesta este corpul meu inainte de a avea copii. Nu existau vergeturi sau cicatrici. Buricul era la locul lui. Abdomenul era plat. Intotdeauna am tinut dieta. Si aceasta era cea mai buna dieta pe care o tinusem in viata mea. Am tot facut fotografii pentru a vedea progresul meu. Daca pun aceasta poza pe Facebook nu este nimic grav... este ca si cum as fi in costum de baie. Societatea accepta.

Faceam poze cu progresul meu deoarece asa imi dadeam seama ca ajungeam tot mai aproape de greutatea dorita. Nu consumam carbohidrati si aproape ca nu mancam legume. Doar carne. Dar nu ma deranja deoarece scapam de kilograme rapid si mai multe oase ieseau in evidenta. Ajunsesem sa urac carnea si mereu aveam arsuri la stoamac. Dar, totusi, ma uitam la imagini... si ma consideram grasa.

Citește și:

Daca le aratam aceasta imagine altor oameni, mi-ar fi spus ca nimic nu este in regula cu corpul meu, ca arat bine, ca sunt slaba, ca sunt sanatoasa. Imi amintesc ca multi ma intrebau ce exercitii fac. Ma admirau. Pana si eu ma admiram uneori. Mi-am cumparat haine noi. Eram atat de mandra sa imi arat noua silueta.

In partea dreapta - sunt eu de acum. Vergeturi. Burtica. Nu se mai vede niciun os al corpului. Doar celulita. Oamenii nu vor sa vada aceasta fotografie. Dintr-o data nu mai este in regula. Nu este placut ochiului. Nu este un corp care sa fie admirat.

Acest corp nu mai este un rezultat al dietei cu carne. Este un rezultat al tuturor mancarurilor. Fructe, legume, carbohidrati, paste, orez, prajituri, ciocolata... uneori 20 de nuggets de pui. peste... Nu mananc tot timpul sanatos, dar pot spune ca 99% din timp incerc. Bucatile de nuggets sunt pentru momentele in care sunt obosita.

Citește și:

Burtica, vergeturile si cicatricile sunt pentru ca am facut copii. Am mancat un pic mai mult tort, am baut putin mai mult vin. Am facut prajituri la 9 noaptea si m-am cuibarit la pieptul sotului meu. Dar, pentru un motiv pe care nu il inteleg, nu imi placea acest corp. Parea trist.

Acest corp nici macar nu merita sa fie imbracat in lenjerie sexy sau in haine noi. Uneori, cand eram insarcinata, nici nu imi doream sa fac poze pentru ca imi era rusine de cat de mare eram. Nu admiram acest corp.

Ma simteam ca si cum oamenii incercau sa ma oblige sa imi iubesc corpul. "Ai doar unul". Ei bine, nu imi pasa. Voiam sa fiu slaba. Dar la dracu, cand eram slaba, nu eram fericita. Si cu siguranta nu eram nici sanatoasa.

Insa... stiti ceva? Am obtinut atat de multe cu acest corp decat am obtinut cu corpul meu vechi. Am mancat mancare buna. Am iubit mai mult, am trait mai mult, am oferit mai multe, m-am bucurat mai mult. Am dat viata. Acest corp ar trebui sarbatorit si admirat.

Citește și:

Eu ar trebui sa il admir. Eu ar trebui sa il iubesc.

Iar acum inteleg. Trebuie sa sarbatorim toate tipurile de corpuri... si povestile care vin cu ele. Mai presus de toate, femeia trebuie sarbatorita si apreciata. Sanatatea ar trebui sarbatorita.

Da, inca imi doresc sa arat ca in prima fotografie. Mi-e dor de acel corp si ma simt trista. Dar vreau sa ajung acolo intr-un mod sanatos, mental si fizic. Vreau sa fiu mandra si impacata cu acest corp. Si vreau sa imi placa si ce am acum. Nu... de fapt, vreau sa iubesc ce am acum.

Nu conteaza ce dimensiune ai... tu meriti sa fii sarbatorita. Si sa iti cumperi lenjerie sexy si haine noi.

Asa ca iubeste-ti corpul... pentru ca ai doar unul.

sursa material + foto interior si prima pagina: mumontherun, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.