Cartoful este una dintre cele mai raspandite si delicioase legume din lume; exista peste 4000 de specii de cartofi si sute de mii de retete pe care le putem face. Dintre toate retetele, unele sunt de-a dreptul speciale - este si cazul celei pe care vreau sa v-o prezint astazi.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Chiftelele cu cartofi si branza sunt atat de bune incat au ajuns sa fie servite peste tot prin lume. Extrem de crocante la exterior si moi si delicioase in interior, aceste chiftele exceptionale pot fi servite in orice moment al zilei, ca garnitura, fel principal sau chiar gustare.

Iata care sunt ingredientele pentru a face aproximativ 15 chiftele delicioase:

Pentru chiftele:

- 900 de grame de cartofi curatati si dati prin razatoare;
- 50 de grame de branza Cheddar;
- 50 de grame de parmezan;
- 3 cepe verzi tocate marunt;
- un praf de usturoi;
- 30 de grame de faina;
- 2 oua batute;
- sare si piper dupa gust;
- ulei pentru prajit.

Pentru sos:

- 120 de grame de smantana;
- 20 de grame de sos de chili cu usturoi.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: