Kudika
9 Decembrie 2016

Aceste trucuri de stil pentru femeile cu forme pot fi aplicate oricand! Este simplu sa arati bine, sa ai incredere in tine si sa fii in pas cu moda!

Femeile rubensiene nu trebuie sa fie jenate de modul in care arata, este important sa se simta bine in pielea lor! Aceste sapte trucuri de stil pentru femeile cu forme pot fi aplicate oricand, scrie herinterest.com, asa ca nu ezitati sa apelati la ele!

Cum sa scapi de kilogramele in plus cu pepene galben

Ti s-a intamplat sa fii nevoita sa renunti la perechea preferata de blugi sau sa eviti un model de rochie doar pentru ca ti se pare tie ca nu te avantajeaza? De acum, nu mai trebuie sa iti faci griji in cazul in care mama natura te-a inzestrat cu forme mai generoase.

Aceste trucuri de stil pentru femeile cu forme pot fi aplicate oricand! Este simplu sa arati bine, sa ai incredere in tine si sa fii in pas cu moda!

7 trucuri de stil pentru femeile cu forme

1. Hainele prea largi sau prea mulate trebuie evitate

Consideri ca faci parte din categoria femeilor cu forme? Afla ca nu este o idee buna sa optezi pentru haine prea mulate sau prea largi. Specialistii in moda sunt de parere ca trebuie sa gasesti haine potrivite pentru masura ta, chiar daca ai impresia ca ele nu te avantajeaza.

Citeste continuarea pe Andreea Raicu.ro

foto interior si prima pagina: Anastasiia Kazakova, Shutterstock

Tratamente pentru combaterea celulitei si reducerea kilogramelor in plus
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: