Setari Cookie-uri

7 trucuri de stil pentru femeile cu forme. Moda nu cunoaste limite!

Aceste trucuri de stil pentru femeile cu forme pot fi aplicate oricand! Este simplu sa arati bine, sa ai incredere in tine si sa fii in pas cu moda!

Femeile rubensiene nu trebuie sa fie jenate de modul in care arata, este important sa se simta bine in pielea lor! Aceste sapte trucuri de stil pentru femeile cu forme pot fi aplicate oricand, scrie herinterest.com, asa ca nu ezitati sa apelati la ele!

Ti s-a intamplat sa fii nevoita sa renunti la perechea preferata de blugi sau sa eviti un model de rochie doar pentru ca ti se pare tie ca nu te avantajeaza? De acum, nu mai trebuie sa iti faci griji in cazul in care mama natura te-a inzestrat cu forme mai generoase.

Aceste trucuri de stil pentru femeile cu forme pot fi aplicate oricand! Este simplu sa arati bine, sa ai incredere in tine si sa fii in pas cu moda!

7 trucuri de stil pentru femeile cu forme

1. Hainele prea largi sau prea mulate trebuie evitate

Consideri ca faci parte din categoria femeilor cu forme? Afla ca nu este o idee buna sa optezi pentru haine prea mulate sau prea largi. Specialistii in moda sunt de parere ca trebuie sa gasesti haine potrivite pentru masura ta, chiar daca ai impresia ca ele nu te avantajeaza.

Citește și:

Citeste continuarea pe Andreea Raicu.ro

foto interior si prima pagina: Anastasiia Kazakova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.