Setari Cookie-uri

Despre detoxifiere si sucuri naturale. De ce nu sunt bune sucurile de fructe?

Fructele si legumele se mananca, nu se beau

Sucurile naturale, chiar daca sunt preparate din fructe sanatoase, curate si bio pot dauna sanatatii, daca este depasita cantitatea de 200 de mililitri zilnic, cantitate considerata maxima. In cazul copiilor sucul de fructe este chiar si mai daunator.

Ideea ca sucurile naturale de fructe este benefica sanatatii este foarte grava si daunatoare mai ales in dieta copiilor care vor consuma mereu cu placere suc in locul fructelor intregi.

Fructele si legumele se mananca, nu se beau. Asta este regula. Mancandu-le, beneficiem si de fibrele alimentare, care au rol atat de bun, au un rol extrem de complex.

Fructele conumate intregi incetinesc absorbtia hidratilor de carbon si nu se solicita pancreasul, fixeaza o parte din lipide in interiorul tubului digestiv, combat constipatia, previn cancerul de colon, proprietati care lipsesc complet sucului de fructe. Acestea din urma cresc secretia de insulina, stiluleaza foamea si tulbura echilibrul aciditatii gastrice daca sunt consumate in cantiatti mai mari de 200 de mililitri.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.