Setari Cookie-uri

Filme 2021: Cele mai asteptate producții ale anului

Filme din 2021 care te vor ține cu sufletul la gură

Filme 2021 Marvel

Black Widow
Florence Pugh, Scarlett Johansson şi Robert Downey Jr. vin în faţa publicului cu un nou film Marvel . Vom avea parte de acţiune, aventură, efecte speciale şi super-eroi. Ce ne-am putea dori mai mult? De data aceasta Black Widow aka Natasha Romanoff se va confrunta cu trecutul ei şi suntem nerăbdători să aflăm toate datele problemei! Filmul va apărea pe 7 mai 2021 şi are un buget de 200 de milioane de dolari.

Venom: Let There Be Carnage
Tom Hardy is back! Ne reîntâlnim cu Hardy sub înfăţişarea lui Venom în vara acestui an alături de Woody Harrelson, Michelle Williams şi alţi actori de primă clasă. Poate unul dintre cele mai interesante personaje negative din seria Marvel deşi plotul filmului este în continuare necunoscut.

The Eternals
Poate cea mai interesantă distribuţie dintre toate lungmetrajele din acest articol: Harry Styles, Kit Harington, Angelina Jolie, Salma Hayek şi o mulţime de alţi actori. Filmul aduce o poveste fascinantă despre "The Eternals",cei care au fost ascunşi mii de ani iar acum revin pe Pământ pentru a îl proteja. Premiera va avea loc pe data de 5 noiembrie a acestui an şi este distribuit de Walt Disney Studios.

Citește și:

Morbius

Jared Leto se pare ca a fost ocupat pentru că şi acest film Marvel îl are în centru pe el în rolul lui Morbius alături de alţi actori precum Tom Hardy sau Jake Gylenhall. Povestea urmăreşte destinul lui Michael Morbius ce, în încercarea de a se vindeca de o boală de sânge, ajunge să fie infectat cu o formă de vampirism.
Luna martie va aduce în atenţia publicului acest film în regia lui Daniel Espinoza.

Shang Chi and the Legend of the Ten Rings
Acesta este ultimul film din lista noastră "Marvel" ce va avea premiera pe 9 iulie. Este considerat ca fiind primul film Marvel cu personaj principal de origine asiatică. Deşi filmările au fost amânate ca în cazul tuturor proiectelor din 2020, acestea au avut loc în Australia şi San Francisco .

Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.