Setari Cookie-uri

Filme 2021: Cele mai asteptate producții ale anului

Filme din 2021 care te vor ține cu sufletul la gură

Continuări sau Adaptări 2021

Dacă ar fi să ne luăm după zicale precum "Ciorba re-ncălizită n-are acelaşi gust" sau "Dragoste cu forţa, nu se poate", ar trebui să ne reducem aşteptările la minim. Însă, din experienţă proprie, Hollywood are un mod aparte de a te surprinde.

Matrix 4
La 18 ani de la premiera ultimului film din seria Matrix, Lana Wachowski a înaintat scenariul pentru cel de-al patrulea film. Wachowski a regizat toate celelalte filme iar, împreună cu sora sa au deschis porţile acestui Univers numit "Matrix". Distribuţia este cea pe care o aşteptăm cu toţii, avându-i în prim plan pe Keanu Reeves şi pe Carrie-Anne Moss în rolurile principale dar şi multe feţe noi: Priyanka Chopra, Jada Pinkett Smith sau Neil Patrick Harris.

Citește și:

Suicide Squad 2
Harley Quinn şi Joker revin cu a doua parte a poveştii "Suicide Squad". Filmul, bazat pe antagoniştii DC Comics, a avut un succes uriaş în 2016 iar acum se adaugă distribuţiei nume sonore precum John Cena sau Pete Davidson. Premiera a fost programată pentru vara acestui an sub regia lui James Gunn.

Dune
Tot anul acesta aşteptăm adaptarea filmului cu acelaşi nume din 1984, Dune. Timothee Chalamet şi Zendaya se întâlnesc pe marile ecrane.În 2018 Timothee a fost nominalizat, la doar 23 de ani la categoria "Cel mai bun actor" în cadrul decernării premiilor Oscar. Cât despre partenera sa, Zendaya, aceasta a câştigat premiul Emmy pentru interpretarea sa în seria "Euphoria".
Aşteptăm cu nerăbdare să îi vedem în aceeaşi peliculă, mai ales că au alături o distribuţie ce îi pune în valoare: Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac şi mulţi alţii.

Citește și:

Top Gun 2 (Top Gun: Maverick)
La aproape 35 de ani de la primul film Top Gun, Tom Cruise alături de Val Kilmer revin într-o continuare pe care fanii o aşteaptă cu sufletul la gură. Premiera este programată în vara acestui an şi alături de cei doi, se adaugă la distribuţie Miles Teller, Jennifer Connelly, Glen Powell şi mulţi alţii.
Cum Tom Cruise este cunoscut pentru cascadoriile aproape imposibile pe care le face singur pe platourile de filmare, sperăm la cât mai multă acţiune.
Şi, că tot veni vorba de acţiune şi cascadorii imposibile:

Misiune imposibilă 7
Aşteptăm cel de-al şaptelea film ce, credem noi, l-a consacrat pe Tom Cruise- care va "ieşi în lume" în noiembrie 2021.
O dată cu anunţul acestei părţi, a fost anunţată în paralel şi cea de a opta parte. Acestea două se presupune că au fost filmate concomitent însă, o dată cu pandemia, întregul proiect a fost decalat.

Citește și:

Godzilla vs Kong
Poate cele mai cunoscute creaturi se întâlnesc pentru o bătălie de zile mari în care umanitatea joacă un rol destul de important. Atât seria Godzilla cât şi Kong sunt serii longevive ce îşi încrucişează pentru prima dată scenariile. Bătălia va fi gazduită de HBO Max în mai 2021.

Fast and Furious 9
Cum deja ne-am obişinuit, avem parte de un film nou Fast and Furious o dată la doi ani. Distribuţia este cea pe care o ştim şi o îndrăgim şi la care se adaugă personalităţi celebre: Charlize Theron, John Cena, Hellen Miren, Cardi B, Finn Cole şi o mulţime de alţi actori talentaţi. Nu ştim la ce să ne aşteptăm de la cea de a noua parte a seriei dar sperăm la cât mai multă acţiune, multă iubire şi prietenie. "I don't have friends, I have family"- Vin Diesel.

Citește și:

Noi suntem ultra-entuziasmaţi şi sperăm că şi voi!

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.