Setari Cookie-uri

Filme 2021: Cele mai asteptate producții ale anului

Filme din 2021 care te vor ține cu sufletul la gură

Filme de dragoste 2021

The West Side Story
Doi adolescenţi de etnii diferite se îndrăgostesc într-un cadru superb al New Yorkului din anii 50. Filmul este o adaptare a musicalului de pe Broadway din 1957 ce, la rândul său, are o legatură strânsă cu piesa clasică a lui W. Shakespeare "Romeo şi Julieta". Actorii principali sunt Ansel Elgort şi Rachel Zegler iar premiera filmului va avea loc la sfârşitul anului.

The Kissing Booth 3
Al treilea film The Kissing Both ce îi are în atenţie pe Joey King, Jacob Elordi şi Taylor Zakhar Perez. Lungmetrajul este o comedie romantică, distribuită de Netflix. Data exactă a lansării nu este cunoscută însa se presupune că va avea premiera anul acesta.

In The Heights
Tot în vara acestui an, o nouă comedie romantică-musical se va lansa pe 18 iunie. Producătorul este Lin-Manuel Miranda ce joacă rolul lui Alexander Hamilton în celebrul musical cu acelaşi nume. În distribuţie se regăsesc Anthony Ramos, Stephanie Beatriz şi mulţi alţii.

Citește și:

Marry Me
Jennifer Lopez, Owen Wilson şi Maluma aduc o comedie romantică de zile mari. Povestea se învârte în jurul unei celebre cântăreţe ce, chiar în ziua nunţii sale, află că logodnicul ei a înşelat-o ajungând să se căsătorească cu un strain. Filmul va apărea în mai 2021 şi se preconizează o mulţime de râsete.

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.