Dacă ai suportat la fel de greu ca noi trecerea în online, îți dăm întâlnire la UNTOLD Festival. Petrecem împreună patru zile și patru nopți epice, între 9 și 12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca! Plini de energie și fără mahmureală, pentru că am pregătit special pentru festival o ediție limitată Emetix® Hangover dedicată UNTOLD!

Emetix® Hangover va avea grijă să nu ratezi nici o noapte de festival!

Emetix® Hangover conține un complex de ingrediente active naturale și vitamine care ajută organismul să-și mobilizeze resursele fizice și mentale în scopul funcționării la parametrii optimi.

Emetix® Hangover ameliorează simptomele de mahmureală, dar și pentru a contracara efectele dăunătoare ale consumului de alcool.

Mahmureala este caracterizată de dureri de cap, greață, uscăciunea gurii, tremurături, reducerea acuității vizuale, letargie, oboseală, combinate cu scăderea abilității de concentrare și o diminuare a performanțelor cognitive. Aceste simptome sunt cauzate de formarea de compuși toxici (acetaldehida, malonaldehida), ca urmare a metabolizării alcoolului consumat în exces și pe care ficatul nu reușește să-i neutralizeze foarte repede.

Ingredientele active din Emetix® Hangover contribuie la reducerea oboselii și funcționarea normală a sistemului nervos; reduc senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile; revigorează corpul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: