Setari Cookie-uri

Filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci.

Cel mai bun loc să vizionezi premierele sezonului este la cinema, destinația favorită pentru relaxare, locul unde te încarci cu doza de inspirație pentru zilele care urmează. Cinematografele Cinema City din întreaga țară sunt deschise, iar fanii filmelor pot viziona în deplină siguranță cele mai noi și spectaculoase producții cinematografice ale toamnei.

Filmul „Venom: Să fie carnagiu”, distribuit de Sony Pictures și regizat de Andy Serkis se află în topul blockusterelor din 2021, fiind și una dintre cele mai așteptate continuări ale unui film cu supereroi. Producția continuă povestea lui Eddie Brock, jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy, care învață să se adapteze la noua viață, după ce un parazit extraterestru i-a conferit noi superputeri. De data asta încearcă să oprească un criminal în serie (Woody Harrelson), scăpat din închisoare, după ce s-a contopit cu un alt parazit extraterestru și s-a transformat în Carnage, un simbiot periculos.

Producții impresionante multt așteptate

Cel mai nou proiect regizat de Ridley Scott, drama istorică “Ultimul duel” are toate datele pentru a deveni un hit cinematografic în acest sezon. Distribuția este formată din Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Ben Affleck și Harriet Walter, având la bază cartea cu același nume, scrisă de Eric Jager. Inspirat din fapte reale, subiectul relatează un episod violent din Franța secolului al XIV-lea, despre ultimul duel judiciar permis de regele francez și de Parlamentul din Paris. Totul a pornit când Marguerite de Carrouges l-a acuzat pe cel mai bun prieten al soțului de o agresiune și, neobișnuit pentru acea perioadă, tânăra a apărut public și a povestit ce i s-a întâmplat. Curând actul ei este catalogat ca sfidare, nebunie și curaj. Totodată filmul marchează și reuniunea actorilor Matt Damon și Ben Affleck, care apar pentru prima oară împreună, după drama “Good Will Hunting” (1997).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.