Setari Cookie-uri

Filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci.

Cel mai bun loc să vizionezi premierele sezonului este la cinema, destinația favorită pentru relaxare, locul unde te încarci cu doza de inspirație pentru zilele care urmează. Cinematografele Cinema City din întreaga țară sunt deschise, iar fanii filmelor pot viziona în deplină siguranță cele mai noi și spectaculoase producții cinematografice ale toamnei.

Recompensat cu premiul pentru Cea mai bună comedie (European Comedy) la European Film Awards, 2020, comedia “Un Triomphe: Succes la public” o să descrețească și cele mai încruntate și serioare frunți. Cu umor și ironie, filmul inspirat dintr-o întâmplare reală, relatează despre cum un actor, care de cele mai multe ori este șomer, ajunge să improvizeze un teatru în pușcărie. Personalitatea sa carismatică îî va convinge pe mulți deținuți să se lase pregătiți de el, pentru debutul în teatru. Curând, cu toții își fac planuri pentru premiera la... Paris.

Pregătește-te pentru nostalgie, dar și pentru ceva familiar cu un twist modern. “Vânătorii de fantome: Moștenirea” servește drept continuare filmelor originale din seria Ghostbuesters, fiind de altfel regizat de Jason Reitman, fiul lui Ivan Reitman, cel responsabil de începuturile francizei. Comedia cu note de supranatural ne prezintă o mamă singură, care se mută cu cei doi copii într-o casă moștenită. Curând, cei mici descoperă aici vechea mașină Ghostbusters, încă echipată pentru intervenții, iar fenomene stranii sunt raportate în orășelul lor. Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace și Paul Rudd, apar în distribuție alături de Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver și Annie Potts. Din 19 noiembrie la cinema în format IMAX, 4DX, 2D.

Citește și:

Pentru amatorii de animații, Disney te introduce într-o lume specială, iar cea din “Encanto” este, în plus, și magică! Cu muzică (melodii compuse de Lin-Manuel Miranda.), fantezie și comedie, noul produs din portofoliul Disney ne face cunoștință cu copila Mirabel Madrigal, o tânără care încearcă să se împace cu ideea că este singura care nu a fost înzestrată cu abilitați speciale, din întreaga comunitate Madrigal. Pentru a căuta răspunsuri, aceasta pornește într-o călătorie plină de peripeții și provocări, la capătul căreia nu știe ce o așteaptă. Totul în încercarea de a-și salva familia, dar și casa, atunci când magia este în pericol să dispară. Din 26 noiembrie la cinema în format 2D, dublat și subtitrat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.