Setari Cookie-uri

Filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci.

Cel mai bun loc să vizionezi premierele sezonului este la cinema, destinația favorită pentru relaxare, locul unde te încarci cu doza de inspirație pentru zilele care urmează. Cinematografele Cinema City din întreaga țară sunt deschise, iar fanii filmelor pot viziona în deplină siguranță cele mai noi și spectaculoase producții cinematografice ale toamnei.

„House of Gucci” are câte ceva pentru fiecare și se anunță deja a fi un succes la Box Office.Trei decenii de dragoste, trădări, decadență și răzbunări, ca în final totul să se încheie cu o crimă. În “Casa Gucci” o să vedem cum s-a construit cel mai puternic imperiu al modei și ce anume a condus la un final tragic, care avea să țină titlurile ziarelor. Cu nume impresionate în distribuție - Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek, Al Pacino, filmul ne trimite în 1995 când o crimă a zdruncinat lumea modei: omul de afaceri Maurizio Gucci era ucis, de un asasin, la comanda fostei sale soții, Patrizia Reggiani. Premiera filmului are loc în 26 noiembrie la cinema în format 2D.

Le știi ca fiind campioane în lumea tenisului, iar acum le afli secretul care le-a adus pe podium: King Richard. Filmul care încheie sezonul de toamnă la cinema urmărește viața sportivelor Venus și Serena Williams, într-o poveste adevărată care vă inspira și vă invita la depășit limitele – “Regele Richard: Crescând campioni”. Cu o viziune clară asupra ceea ce își dorește pentru copilele sale, Richard (Will Smith) își va crește, educa și modela fiicele pentru ca într-o bună zi să fie cunoscute de întreaga lume, pentru munca, eforturile, perseverența și dăruirea lor. Vezi cum au reușit imposibilul, din 19 noiembrie la cinema.

Citește și:

Cu 27 de multiplexuri la nivel național, Cinema City dispune de 242 de săli de cinema ultramoderne dotate cu tehnologie și sistem de sunet de ultimă generație, claritate incredibilă a imaginii și scaunele confortabile. Iubitorii de film sunt așteptați să participe la cel mai mare maraton al filmelor în acest sezon, în 20 de orașe.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.