Setari Cookie-uri

Filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci.

Cel mai bun loc să vizionezi premierele sezonului este la cinema, destinația favorită pentru relaxare, locul unde te încarci cu doza de inspirație pentru zilele care urmează. Cinematografele Cinema City din întreaga țară sunt deschise, iar fanii filmelor pot viziona în deplină siguranță cele mai noi și spectaculoase producții cinematografice ale toamnei.

Noul film care se alătură universului Marvel, “Eternii”, are o super distribuție:

Angelina Jolie, Kit Harington, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee. Parte din așa numitul phase four al MCU, filmul pune personajele principale, cunoscute ca Eternii, în fața unei amenințări iminente, iar aceștia vor fi nevoiți să se regăsească și să intervină pentru prima oară în salvarea omenirii. Fie că ești fan al filmelor cu supereroi sau nu, cu siguranță vei vrea să vezi acest SF cu multă acțiune și efecte speciale memorabile. Din 5 noiembrie la cinema în format IMAX, IMAX 3D, 4DX, 3D și 2D.

Spencer” ar putea fi filmul care îi va aduce premiul Oscar pentru interpretare lui Kristen Stewart, judecând după valul de reacții pozitive cu care producția a fost primită la diversele festivaluri unde a primit multiple premii. Regizată de Pablo Larraín, drama biografică “Spencer” surprinde decizia Prințesei Diana de a divorța de soțul său, prințul Charles. Totul este relatat din perspectiva ei, surprinsă în timpul vacanței de Crăciun, din 1991, alături de familia regală la moșia Sandringham din Norfolk. Premiera filmului este în 12 noiembrie în format 2D.

Citește și:

Comedii, animații, drame de neratat

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.