Fiecare an vine la pachet cu o mulțime de tendințe atât în materie de fashion, cât și de make-up sau design interior. Dacă în 2021 marii designeri au mers pe nuanțe de gri în combinație cu galben, acum au schimbat registrul! Culoarea anului 2022 este guacamole sau olive sprig. Această culoare este inspirată de la rețeta obținută din avocado. Potrivit experților, această nuanță are proprietăți calmante și organice, iar oamenii aleg să își vopsească pereții așa deoarece se simt mult mai atrași de natură.

În fiecare an, tendințele în modă sunt din ce în ce mai excentrice. Anul 2022 vine cu o notă relaxantă, primitoare și cât mai aproape de natură. Multe persoane au decis deja să își schimbe mobila cu una în nuanța guacamole.

Covor guacamole

Dacă vrei ca în 2022 să impresionezi pe toată lumea cu designul casei tale, atunci vino mai aproape de noile tendințe cu ajutorul acestui covor în nuanța guacamole. Poate fi așezat în sufragerie și să ofere casei o notă fresh! Ba mai mult, acesta poate fi utilizat inclusiv pe podelile cu încălzire în pardoseală. Acest lucru reprezintă un avantaj atât pentru tine, cât și pentru ceilalți membrii ai familiei.

Covorul poate fi comandat aici.

Oglindă guacamole

Esschert Design se descrie pe sine ca fiind mai mult decat un simplu brand. Pornind de la pasiunea pentru natura, brand-ul comercializeaza produse pentru casa si gradina, toate inspirate de farmecul inconfundabil al naturii. Produsele Esschert sunt realizate integral de catre brand, in fabrici exclusive, astfel ca fiecare detaliu este tratat cu o atentie deosebita. Brand-ul ofera o gama larga de produse, de la ustensile, mobilier si accesorii de gradina pana la jucarii de exterior pentru cei mici sau decoratiuni elegante pentru gradina.

Oglinda poate fi comandată aici.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: