Nicio zi nu se compară cu ziua în care s-a născut copilul tău. Lucrul acesta îl cunoaște foarte bine și Oana Cuzino, care a postat pe social media o urare și câteva fotografii cu fiica ei, Naomi.

Mândră de tot ce este și de ce a realizat unicul ei copil, Oana Cuzino le-a oferit internauților câteva poze cu cele două, iar fanii au reacționat imediat.

„La mulți ani, frumoși și fericiți, Naomi! Să ai parte doar de bucurii, noroc și sănătate!” a scris îndrăgitul medic pe social media.

Sursă foto: Instagram

Naomi a împlinit astăzi 19 ani, iar mama ei a putut să o îmbrățișeze virtual, asta pentru că fiica Oanei Cuzino studiază Psihologia în străinătate.

„Și-a propus să studieze Psihologia și mă bucur că are șansa să studieze lucruri minunate, la un nivel științific avansat, și să pună bazele unei cariere solide. Urmează o perioadă minunată de independență, tinerețe, energie, în toate planurile .” a mărturisit prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă doctore?”.

Cu toate acestea, distanța nu este un impedimemt în calea relației lor. Oana Cuzino a povestit că legătura dintre ea și Naomi este foarte puternică, iar o bună comunicare este cheia succesului dintre generații.

„Noi două, mereu, am discutat înainte de a ajunge într-o etapă fiziologică nouă: ce i se poate întâmpla ei sau prietenilor, colegelor și cred că asta a ajutat-o să se detașeze mai mult și să fie mai analitică și prudentă, așa că nu am trecut prin nicio sinusoidă în relație. Ne înțelegem minunat, este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă, respectuoasă și conștiincioasă, nu a fost niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă și are planuri academice mari, pe care i le susțin.” a mai adăugat îndrăgitul medic.

Sursă foto: Instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: