Emil Rengle face parte din echipa Faimoșilor, din noul sezon al emisiunii-fenomen Survivor. Deși este cunoscut ca și dansator, concurentul din cea mai acerbă competiție televizată are multe alte atuuri în spate. Fiind o persoană deschisă și mereu pozitivă, Emil Rengle nu s-a ferit să vorbească despre viața lui, dar și despre drumul pe care l-a parcurs până la succesul fulminant pe care îl are în prezent.

Emil Rengle s-a născut la Oradea, acolo unde s-a îndrăgostit iremediabil de dans. De mic copil a pășit în sala de dans, iar încă de pe atunci și-a dat seama că acolo se simte „acasă”.

La numai 18 ani, artistul a participat la concursul de dans Hip Hop Internațional din Las Vegas. Acolo a fost recunoscut ca fiind cel mai bun dansator român cu un potențial uriaș.

Ulterior, Emil Rengle s-a lansat și pe piața muzicală. Totuși, artistul este cunoscut ca fiind un mare dansator. În cadrul unui turneu internațional la care a participat, concurentul de la Survivor a avut ocazia să danseze alături de coregrafi celebri ai vedetelor, cum ar fi coregraful lui Beyonce sau cel al lui Kylie Minoque.

Emil Rengle a recunoscut că este bisexual

În anul 2018, Emil Rengle a spus clar și răspicat că este bisexual și că nu dorește să se mai ascundă. Toate aceste declarații le-a făcut artistul cu lacrimi în ochi pe canalul său de Youtube: „Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă.”

Tot în același an, Emil Rengle a câștigat marele premiu în cadrul concursului Românii au talent. Ulterior, artistul a fost invitat și la varianta americană a concursului ce a avut loc în SUA, însă jurații nu au fost la fel de încântați ca cei din România, astfel că Emil Rengle s-a întors acasă la scurt timp.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: