Bianca Drăgușanu a incins imaginația admiratorilor ei! Vedeta a postat pe contul personal de Instagram un video extrem de provocator cu ea în timp ce dansează la bară. Mai mult, Bianca este total schimbată, având o perucă brunetă, dar și o rochie scurtă din paiete strălucitoare care îi definește frumos formele voluptoase. Look-ul ei este pus în evidență de o pereche de cizme înalte, cu un toc subțire, care o fac pe vedetă să fie o adevărată apariție.

Bianca Drăgușanu nu se oprește din a-și surprinde fanii și încearcă mereu să vină cu ceva diferit. De această dată, bine cunoscuta blondină a primit mii de aprecieri la video-ul postat pe rețelele de socializare. Deși are un copil și a divorțat de două ori, vedeta nu se dezminte și se simte mai tânără și mai sexy ca niciodată.

Senzuală și fără inhibiții, Bianca le arată internauților că știe ce face și că dansul la bară nu este străin pentru ea. Calitățile de dansatoare ale vedetei i-au cucerit definitiv pe urmăritorii ei, care mai așteaptă astfel de filmulețe cu ea și în viitor.

Bianca Drăgușanu, mesaj ferm pentru iubita fostului ei soț

Bianca Drăgușanu a fost întrebată ce părere are despre activitatea pe care actuala iubită a lui Victor Slav a desfășurat-o în trecut. Vedeta a spus că nu are nicio problemă în a-și lăsa fetița cu o femeie care a făcut videochat și că nu îi este frică de nimic.

"În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte. E un bărbat cerebral și fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

„Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut.”, a adăugat fosta soție a lui Victor Slav.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: