Pamela Anderson divorțează de Dan Hayhurst, bărbatul cu care s-a căsătorit în luna decembrie a anului 2020. Din păcate, nepotrivirea de caracter și-a spus cuvântul iar bomba sexy este din nou singură, în căutarea partenerului potrivit.

Cei doi și-au unit destinele chiar în Ajunul Crăciunului, printr-o ceremonie intimă, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Pamela Anderson și fostul partener de viață s-au căsătorit pe terenul vilei de lux a actriței, de pe insula Vancouver. Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în Canada, în timpul pandemiei de coronavirus, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Dan Hayhurst a fost garda de corp a actriței, ulterior s-au apropiat extrem de tare și s-a înfiripat o poveste de dragoste care a durat doar un an.

Surse apropiate ale Pamelei au declarat că fostul ei soț nu era deloc ceea ce voia să pară și că s-ar fi purtat extrem de urât cu blondina.

”Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.

Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze.”, au povestit apropiații vedetei, potrivit cancan.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: