Rihanna va deveni mămică în acest an, iar vestea nu face decât să îi bucure pe fanii ei, care așteptau de mult să o vadă pe artistă în noul rol. După despărțirea de Chris Brown, artista a rămas discretă în ceea ce privește statusul său amoros, însă se pare că rapperul A$AP Rocky este cel care i-a schimbat definitiv viața vedetei.

Rihanna a anunțat că va deveni mămică printr-o serie de poze postate pe Instagram, în care se află la plimbare cu partenerul ei de viață. Artista este îmbrăcată într-o geacă lungă, de culoare roz, care însă este închisă doar în partea de sus. Astfel, cu burtica la vedere, Riri s-a plimbat pe străzile din New York, anunțându-și mult așteptata sarcină.

Cu toate că burtica este măricica și este evident faptul că artista este undeva pe la jumătatea sarcinii, Rihanna nu a dezvăluit dacă așteaptă un băiețel sau o fetiță. Totuși, cel mai important lucru este ca viitorul bebeluș să fie sănătos, iar internauții abia așteaptă să o vadă pe Riri în rolul de mamă, convinși că se va descurca de minune.

Rihanna și A$AP Rochy sunt împreună din 2020, asta după ce relația lor de prietenie s-a transformat într-o poveste frumoasă de iubire. Cei doi au o legătură aparte, iar susținerea reciprocă a existat dintotdeauna între cei doi viitori părinți.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: