Giulia și Vlad Huidu au o relație de mai bine de 15 ani, iar împreună au format o familie frumoasă, alături de cei doi copii ai lor care le luminează viață. Totuși, de-a lungul anilor au mai existat momente dificile în căsnicia lor, dar Giulia a ales întotdeauna iubirea, în favoarea micilor neplăceri care apar inevitabil într-o relație.

Recent, artista a fost invitată în podcastul Oanei Radu și a vorbit despre un moment dificil al relației. Totuși, cei doi îndrăgostiți au știut că sunt făcuți unul pentru altul, iar după un an și jumătate, Giulia și Vlad Huidu s-au regăsit. De la acea împăcare cei doi au fost de nedespărțit.

"El o fi vorbind că am fost un an jumate despărțiți înainte sa ne căsătorim. Așa a fost sa fie și consider ca a fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost despărțirea noastră de atunci. Am fost împreuna 3 ani după care ne-am despărțit un an jumate, iar după ne-am regăsit. Am fost perseverentă, am așteptat. Eu am fost convinsă ca vom fi împreuna și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și indiferent de situație voi lupta pana in pânzele albe pentru lucrurile pe care mi le doresc'', a declarat Giulia Anghelescu în cadrul podcastului în care a fost invitată.

Artista a știut de la început că Vlad Huidu este jumătatea sa și a făcut tot ceea ce a putut pentru a forma și a menține o familie frumoasă, alături de cel care i-a furat pentru totdeauna inima.

''În momentul în care am fost convinsă că mi-l doresc alături de mine pentru tot restul vieții am zis că indiferent de situație, noi trebuie să avem încredere unul în celălalt sută la sută dacă s-ar putea și n-au prea au fost astfel de momente între noi'', a mai spus Giulia pe Youtube.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: