Sofia Isabel Jirau Gonzales este un model portorican, în vârstă de 25 ani, fiind primul fotomodel cu sindrom Down care apare în campaniile Victoria's Secret. Ea s-a alăturat altor 17 femei pentru a promova noua colecție de lenjerie intimă a bine cunoscutului brand.

Victoria's Secret dorește să promoveze ideea că fiecare femeie trebuie și merită celebrată, astfel că de-a lungul campaniilor sale, brand-ul de lenjerie intimă s-a axat pe diversitatea modelelor, lucru ce a avut priză la public.

Sofia Jirau a pozat pentru noua colecție a brand-ului, alături de modele celebre precum Hailey Bieber, Taylor Hill și Adut Akech, dar și de alte modele Victoria's Secret de vârste și mărimi corporale diferite.

Cu această ocazie, modelul portorican a scris un mesaj emoționant pe social media, spunându-le prietenilor ei virtuali că visul pentru care a muncit din greu tocmai s-a împlinit.

"Într-o zi am visat la asta, apoi am lucrat la acest vis și astăzi el este a devenit realitate. În sfârșit, pot să vă spun marele meu secret: sunt primul model Victorias Secret cu sindrom Down!", a scris Sofia Jirau pe contul ei de Instagram.

Mai mult, ea le-a mulțumit tuturor acelora care au crezut în ea și care au sprijinit-o să ajungă ceea ce este astăzi.

"Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați susținut mereu proiectele. Mulțumesc Victoria’s Secret pentru că ai văzut un model în mine… și m-ai făcut parte din campania Love Cloud Collection. Acesta este doar începutul!”, a mai scris Sofia Jirau.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: