Raymond și Constantina Căldăraru au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasă pentru fiul meu, iar fanii emisiunii i-au votat pe tot parcursul competiției, astfel că marele premiu a fost câștigat de către cei doi îndrăgostiți.

Admiratorii celor doi i-au urmărit pe Tina și pe Raymond și după terminarea concursului matrimonial și și-au arătat susținerea cu fiecare ocazie. Când nimeni nu se aștepta, Raymond a confirmat că s-a despărțit de partenera sa de viață, cea alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de 8 ani.

Întrebat pe rețelele de socializare unde este Tina, Raymond a evitat să răspundă, iar la întrebarea cu privire la statusul relaței lor, fostul concurent a declarat că nu mai este împreună cu frumoasa brunetă.

Raymond și Tina, câștigătorii sezonului 3

Raymond și Tina au fost cel mai iubit cuplu al sezonului 3 al emisiunii MPFM, însă cei doi nu au dorit să își unească destinele în marea finală. Chiar și așa, tina și Raymond au plecat acasă cu marele premiu, dar și cu admirația a sute de fani care le-au îndrăgit povestea de iubire încă din prima clipă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: