Dana Săvuică este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz, iar prezența sa plină de energie ăi atrage imediat simpatii vedetei.

Recent, ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a spus că mai mulți bărbați celebri au curtat-o și și-ar fi dorit să aibă o relație cu frumoasa vedetă.

"Adrian Enache, Giovanni Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a dezvăluit Dana Săvuică în emisiunea lui Măruță.

Cu toate acestea, Dana Săvuică nu a căzut în plasa celebrilor bărbați, asta și pentru că vedeta a trăit un divorț dureros în trecut. Ea s-a separat de soțul ei după 25 de ani de căsnicie, iar una dintre cauze ar fi fost infidelitatea celui care i-a jurat iubire pe viață.

"Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a recunoscut Dana Săvuică, scrie click.ro.

Dana Săvuică, pictorial în Playboy

Dana Săvuică este prima vedetă care a pozat pentru Playboy, însă nu înainte de a cere acordul familiei sale.

„Familia mea a reacționat bine. Nu aș fi făcut acest lucru dacă nu aveam acceptul lor. Mi-a păsat și nu mi-a păsat de ce a zis societatea. Am vrut să arăt că femeia este frumoasă la orice vârstă și că trebuie să ne debarasăm de complexe. Pot spune că am făcut-o și pentru ego-ul meu. După apariția în Playboy am terminat cu partea de modelling”, a declarat vedeta pentru Ego.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: