Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni, susține cancan.ro, asta după ce marele actor ar fi suferit o cădere psihică și ar fi slăbit multe kilograme. Familia actorului a luat această decizie pentru a se asigura că Arșinel are parte de toată atenția și îngrijirea necesară.

"A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro.

Familia Maestrului Arșinel nu a făcut nicio declarație până în acest moment.

Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit treptat

Alexandru Arșinel a început să se simtă tot mai rău din a doua jumătate a anului trecut, iar în noiembrie 2021, acesta a fost operat la inimă. Atunci, medicii i-au montat un stent, dar și un stimulator cardiac.

„Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, spunea îndrăgitul actor în cea mai recentă declarație pentru presă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: