Monica Tatoiu nu uită și nici nu iartă, drept pentru care vedeta nu vrea nici în prezent să se împace cu Cătălin Măruță, după ce acesta i-a făcut o farsă acum mulți ani.

Prezentatorul tv a invitat-o în emisiunea ea pe Monica Tatoiu, însă aceasta a refuzat imediat, declarând că nu are ce să vorbească cu soțul Andrei. În ediția de joi, 21 iulie, Măruță a spus în direct că o așteaptă pe femeia de afaceri la Sosurile Iuți pentru a îngropa securea războiului.

„L-am cunoscut atunci pe soțul ei. Am alergat când l-am văzut. Doamna Tatoiu era prietena noastră. Îmi era dragă, venea… Crede-mă că a fost cu urmărire. Nu pot să zic. Nu mai dăm, doamna Tatoiu. Poate veniți mâine dumneavoastră la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță, în emisiunea sa de la ProTV.

Farsa respectivă nu a mai fost niciodată difuzată la televizor. Mara Bănică a sunat-o imediat pe Monica Tatoiu și a încercat să o îmbuneze pentru a se împăca cu Măruță.

„La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: