Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca niciodată și se bucură de iubirea logodnicului ei, George Steven. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în urmă cu 3 luni, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Fosta soție a lui Prigoană și iubitul din America au depus actele pentru a se căsători civil, însă până atunci, cei doi s-au logodit la biserică și își fac planuri de viitor împreună.

Vedeta, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că își dorește un copil cu George, și că amândoi visează să aibă o familie unită. George mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care Adriana Bahmuțeanu vrea să îl crească împreună cu cei doi băieți ai ei.

"Asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (…). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic, decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

George Steven spune că a cunoscut-o pe vedetă prin prietena lor comună, Carmen Harra. Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi se înțeleg de minune și își doresc să își construiască un viitor împreună.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun…”, a declarat George Steven la România TV.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: