Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut și apreciat designer din România, iar viața sa poate fi un subiect de film. Creatorul de modă are o carieră spectaculoasă, iar situațiile prin care a trecut de-a lungul timpului și-au pus amprenta pe starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu a fost crescut doar de mama sa, asta după ce părinții săi au divorțat. Tatăl designerului și-a refăcut viața, astfel că Botezatu mai are un frate vitreg, pe nume Alexandru.

Într-un interviu, Cătălin Botezatu a declarat că a fost deranjat că tatăl său l-a strigat, la un moment dat, pe numele fratelui său vireg. De atunci, tatăl creatorului de modă nu a mai dorit să vorbească cu el. Mai mult, Cătălin Botezatu și-a sunat părintele cu ocazia zilei sale de naștere, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

"Dacă i-am greșit tatălui cu ceva îl rog să mă ierte, nu a fost intenționat, el a hotărât să fie așa dintr-o prostie a decis sa nu mai vorbim, de un an e așa. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru (n.r. copilul soției lui Constantin), e dureros.

I-am zis: “Tată, eu sunt Cătălin, mă macină acest subiect. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de pe YouTube.

Creatorul de modă a recunoscut că tatăl său este o fire puternică, dar și vulcanică, exact așa cum este și el. Botezatu i-a cerut iertare în mod public tatălui său, dacă a făcut ceva care l-a supărat atât de tare. El a mai mărturisit că ține enorm la ambii săi părinți.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: