Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formrează unul dintre cele mai apreciate cupluri și totul pare că este roz în familia celor doi. Cu toate că au 3 copii frumoși și o carieră profesională de succes, cei doi au avut de trecut și prin momente mai puțin plăcute.

Cristina Șișcanu a mărturisit că s-a confruntat cu stările de depresie și a apelat la un psiholog, care a ajutat-o să se vindece. Mai mult, rugăciunea a ajutat-o enorm și acum poate spune cu mâna pe inimă că a reușit să depășească momentele dificile.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședinte deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Am făcut multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat, asta e foarte important. Succesul vine și cu astfel de stări…”, mărturisea în acea vreme Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dragoste la prima vedere

Cristina Șișcanu s-a îndrăgostit Mădălin Ionescu de când ea era reporter, iar el prezenta emisiunea Acces Direct. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din iubirea lor a apărut Petra, mezina familiei.

„Pe Mădălin l-am cunoscut la «Acces direct». Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun. Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece.

Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: