Andreea Antonescu a fost uimită să afle că fiica sa, Sienna, își dorește să rămână în America și să își continue studiile acolo. Vedeta i-a îndeplinit dorința fiicei sale și, deși fostul ei soț, Traian Spak, locuiește tot în SUA, ea a ales să o trimită pe mama ei în America, pentru a avea grijă de Sienna.

Andreea Antonescu a explicat că, deși are încredere în fostul ei soț, tatăl Siennei, ea este mai liniștită știind că mama ei are grijă de Sienna. Ea a călătorit în America destul de des în ultimele luni, însă acum se apropie cu pași repezi de naștere și are interdicție de a mai zbura.

„Eu am încredere foarte mare în mama și m-a ajutat mult. Știu că sunteți tați amândoi, că sunteți oameni care își iubesc copiii, dar sunteți tați, nu veți fi niciodată ca o mamă. În mama eu am încredere sută la sută, nu că Traian nu aș vrea, dar… Cea mai bună soluție e ca ea să fie în continuare cu mama.

Traian o vizitează și ea îl vizitează. Eu deocamdată a trebuit să rămân aici, pentru că nu mai aveam voie să zbor”, a spus Andreea Antonescu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Andreea Antonescu va naște înainte de Crăciun

Andreea Antonescu urmează să nască peste o săptămână, iar până atunci va sta liniștită, acasă. Ea va aduce pe lume cea de-a doua fetiță și va naște, cel mai probabil, prin cezariană.

Cu toate că este în luna a 9-a de sarcină, artista a acumulat doar 10 kilograme în plus, deși se aștepta la mult mai multe.

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin. 9-10 kilograme, mă așteptam să iau 41. Se vede burtica. E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare. Eu m-am retras acasă și nu mai ies așa mult. Azi am stat cumințică în casă, ca să pot să ajung la emisiune. Cel mai probabil, va fi cezariană”, a spus Andreea Antonescu, la „Xtra Night Show”.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: