În urmă cu 4 ani, tabloidele erau pline de detalii despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa. Paparazii i-au surprins pe cei doi într-o cerată aprigă, iar la un moment dat, impresara i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa. Reproșurile internauților nu au întârziat să apară, dar nu numai pentru impresară, ci și pentru Dan Alexa. Unii internauți l-au criticat dur pe antrenor pentru că nu a ripostat în fața Aneimaria Prodan.

Acum, după câțiva ani de la acel incident, Dan Alexa a vorbit deschis despre respectiva întâmplare și a menționat că a fost foarte afectat în urma celor întâmplate.

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, «băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!», a fost o nebunie un timp.”, a spus antrenorul pentru playsport.ro.

Antrenorul a fost afectat de vorbele celor din jur, mai ales că avea un parcurs profesional foarte bun.

"Foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?”

Dan Alexa nu mai păstrează legătura cu Anamaria Prodan

Dan Alexa a mărturisit că nu mai vorbește în prezent cu fosta soție a lui Reghecampf. Totuși, el are în continuare un contract cu ea și nu va ezita să colaboreze, dacă Anamaria Prodan îi va face o ofertă financiară prosperă pentru el și familia sa.

Cu toate că nu a mai vorbit de 3 ani cu Anamaria Prodan, Dan Alexa a spus că îi recunoaște meritele impresarei, din punct de vedere profesional.

„Foarte rar. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a declarat Alexa pentru sursa mai sus menționată.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: