Setari Cookie-uri

Octavia Geamănu, noi explicații despre căsnicia cu soțul ei. De ce a ales să nu doarmă împreună cu Marian Ionescu?

Octavia Geamănu a făcut o nouă serie de declarații, asta după ce multă lume a blamat-o pentru felul în care își trăiește căsnicia cu Marian Ionescu.

Octavia Geamănu a fost aspru criticată în mediul online, după ce a declarat că ea nu doarme cu soțul ei , Marian Ionescu, cel cu care este căsătorită de 8 ani. Ea împreună cu artistul au împreună un băiețel, pe Andrei, însă intimitatea și spațiul personal este mai important decât orice.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates.

Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Mi se pare groaznic să stai să nu te foiești, ca să nu-l deranjezi pe celălalt. Plus că omul poate sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc îndrăgostită și fericită”, a declarat Octavia Geamănu în cadrul unui interviu.

Citește și:

Acum, vedeta a venit cu noi explicații legate de felul în care a ales să își trăiască căsnicia. Ea consideră că stând separat de soțul ei menține flacăra vie, iar astfel, cei doi nu se vor plictisi unul de celălalt.

„În adolescență am răsfoit cărți scrise de Goethe și printre multe rânduri care mi-au rămas în minte e și cel legat de familiarismul care ucide o relație, implicit dragostea. Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viață, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil.

Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu ține trăind în armonie cu partenerul tău?

Citește și:

Da, cred în a păstra o urmă de mister în față omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm.

Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”, însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împărți viața cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va caută altceva.

Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți.”, este concluzia la care a ajuns Octavia Geamănu.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.