Setari Cookie-uri

Mesajul postat de Andreea Aradits îți va da de gândit! Ea și Andrei Aradits au depus actele de divorț

Andreea Aradits și soțul ei urmează să divorțeze în fața instanței, după 20 de ani de căsnicie. Vestea a picat ca un trăsnet peste urmăritorii actorului, care nu se așteptau la separare. Andreea se află în India de 6 luni, acolo unde practică yoga și, aparent, pare că și-a schimbat radical viața.

Andrei Aradits și-a surprins fanii atunci când a anunțat în podcastul lui Jorge că urmează să divorțeze de mama fiului său, după 20 de ani de căsnicie. Actorul a mărturisit că fiul său a suferit enorm și că l-a dus la psiholog, asta în timp ce fosta sa parteneră se află în India, de 6 luni, acolo unde practică yoga.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric )suntem.
Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam.

Citește și:

Am fost și la psiholog cu el, da. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.
Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus Andrei Aradits, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

În schimb, Andreea, a publicat un mesj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram. Fosta soție a actorului a dat de înțeles că problemele în cuplu existau de mai mult timp, însă este împăcată cu toate deciziile luate.

Tot ea a mai mărturisit că este recunoscătoare pentru fiecare om pe care îl întâlnește, pentru că mereu are de învățat o nouă lecție.

Citește și:

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.

Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult”, a scris fosta soție a lui Andrei Aradits pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.