Theo Rose s-a schimbat în totalitate, după ce a rămas însărcinată pentru prima dată. Artista a mărturisit, în primul și în primul rând, că a ajutat-o enorm faptul că i s-a întâmplat lucrul acesta și că s-au așezat lucrurile frumos în viața, deoarece n felul acesta a câștigat lupta împotriva anxietății cu care se confrunta de ani buni. Partenera de viață a lui Anghel Damian este recunoscătoarea pentru tot ceea ce trăiește, dar mai ales pentru faptul că va aduce pe lume un băiat, chiar așa cum și-a dorit.

La un moment dat, în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri pe care viitoarea mămică a făcut-o pe contul său oficial de Instagram, a fost întrebată de către unul dintre admiratorii ei cât s-a îngrășat, de când a rămas gravidă, iar răspunsul ei sincer nu a întârziat nici el să apară. Ei bine, având în vedere că înainte Theo Rose avea 45 de kilograme, i se pare enorm cât cântărește acum, deși a evitat să se mai urce pe cântar, în ultimele două săptămâni.

Ei bine, Theo Rose s-a îngrășat în jur de 10 kilograme, dar nu vede nimic rău în lucrul acesta, ba chiar a recunoscut că i-ar plăcea să rămână la această greutate, deoarece acum are și ea forme. De asemenea, crede că este o minune tot ceea ce i se întâmplă din multe puncte de vedere și așteaptă cu nerăbdare să își strângă pentru prima dată copilul în brațe.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: