Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019, după 12 ani de căsnicie. Actorul a ales calea separării pentru a începe o nouă relație cu Adriana Titieni, care, însă, a fost un eșec. Ioana Ginghină a suferit enorm în urma separării de cel care i-a jurat iubire o viață întreagă, însă a găsit puterea de a ierta și a merge mai departe.

Acum, Ioana Ginghină se pregătește de nuntă, în timp ce fostul ei soț este în continuare singur și apelează la Ioana pentru a-i cere sfaturi în dragoste.

„Mă întreba de anumite decizii pe care să le facă în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te”, a declarat Ioana Ginghină, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Ioana Ginghină, relație bună cu fostul soț de dragul fiicei sale

Cu toate că Alexandru Papadopol i-a provocat multă durere atunci când a decis să divorțeze de mama fiicei sale, Ioana Ginghină a ales să privească cu optimism înainte. Actrița s-a vindecat de rănile din trecut și a înțeles că trebuie să se detașeze, oricât de greu i-ar fi.

„Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite e mai creață decât tine și îmi place mai mult», păi eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc, cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva… Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”, a mai spus Ioana Ginghină.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: