Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au iubit cu patos, însă relația celor doi a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări. Chiar dacă Cazacu și-a arătat intențiile de viitor față de Ramona și chiar i-a oferit acesteia un inel de logodnă, se pare că lucrurile între cei doi nu stăteau deloc bine, iar problemele erau constante.

Asistenta tv și Cătălin Cazacu s-au despărțit brusc, atunci când toată lumea credea că sunt suflete pereche. Cu toate că nu a vorbit în detaliu despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de motociclist, fanii Ramonei Olaru au intrat la bănuieli, atunci când au vizionat un video postat de blondină pe vremea când forma un cuplu cu Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru s-a filmat și a postat acel video pe rețelele de socializare, abordând subiectul violenței domestice. Cu toate că nu a menționat niciodată faptul că fostul ei iubit ar fi agresat-o fizic, internauții s-au gândit imediat că acesta ar putea fi motivul separării celor doi.

„Un bărbat care jignește, lovește fizic, desconsideră în orice fel o femeie este doar un gunoi”, spune Ramona Olaru, în video-ul postat pe vremea când încă forma un cuplu cu Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

Infidelitatea a pus punct relației

Potrivit sursei citate mai sus, Ramona Olaru ar fi fost înșelată de Cătălin Cazacu cu o domnișoară pe nume Elena, care lucra ca model de videochat. Vedeta de la matinalul de la Antena 1 i-ar fi prins pe cei doi în fapt, iar aceasta ar fi fost momentul despărțirii dintre ea și Cătălin Cazacu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: