Ștefania Stănilă a fost una dintre concurentele preferate de public, în emisiunea Survivor. Abilitățile sau au clasat-o în fruntea clasamentului, la fel ca și pe DOC. Cei doi au fost unii dintre cei mai buni concurenți ai emisiunii, însă, contrar aparențelor, nu s-au înțeles deloc. Tensiunile au luat naștere între ei și au continuat pe tot parcursul competiției.

Acum, fosta gimnastă a dezvăluit faptul că DOC a terorizat-o psihic. Mai mult, artistul nu este singurul concurent care a dezamăgit-o în Republica Dominicană. Ștefania a dat-o drept exemplu pe Andreea Moromete, din partea căreia a primit numeroase reproșuri.

„M-am înțeles bine cu toată lumea după ce m-am întors de la Survivor! Sincer, cu DOC eu nu prea am rezonat, m-a cam terminat psihic, dar acum nu mai am treabă. Noi când eram Faimoși și Războinici, nu aveam voie să interacționăm între noi.

De fiecare dată când intram acolo, pe teren, cu Andreea Moromete, ea îmi spunea că sunt cea mai tare, cea mai bună, că mă adoră… Aceeași părere o aveam și eu despre ea, îmi plăcea că era luptătoare pe teren și îmi doream s-o cunosc. După Marea Unificare, m-a șocat! M-a făcut falsă, încrezută.. Foarte mult m-a jignit. Nu m-am așteptat, am rămas șocată. Nu îmi dau seama de unde au pornit ieșirile astea, eu cred că ea nu a intrat bine în concurs din punct de vedere emoțional.

Se vedea că e puțin instabilă… Îmi pare rău pentru ea! Mi-a și dat un mesaj după emisiune și și-a cerut scuze față de mine”, a spus Ștefania Stănilă în emisiunea La Măruță, potrivit Fanatik.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: