Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit pe 8 iulie, în aceeași zi în care și-au botezat și fiul, care a venit pe lume pe 29 decembrie, anul trecut. Cei doi au făcut cununia religioasă și botezul într-o biserică din Manasia, județul Ialomița, anunță Cancan.ro, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de vis, la Domeniul Manasia.

Mireasa a purtat o rochie amplă, iar pe cap a avut o coroniță discretă. Ea și-a accesorizat ținuta cu bijuterii simple, elegante, iar machiajul a fost unul discret. Cătălina Ponor a fost înconjurată de marile gomnaste ale României, toate impresionând prin eleganța ținutelor.

„Este momentul să sărbătorim. Casă de piatră, Cătălina și Bogdan”, a scris Andreea Răducan, pe social media, care a venit însoțită de soțul ei, broker-ul Daniel Tandreu.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil anul trecut

Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, și actorul-cascador Bogdan Jianu, în vârstă de 53 de ani, se cunosc din anul 2005. Cei doi au decis să facă pasul cel mare anul tecut, atunci când s-au căsătorit civil, pe 18 iunie.

Ulterior, pe 29 decembrie, Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată, iar familia ei s-a întregit cu micuțul Vlad.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: