Lindsay Lohan a devenit mamă pentru prima oară! Vedeta a născut în Dubai, acolo unde s-a stabilit cu soțul ei, Bader Shammas, de câțiva ani buni. Data exactă de naștere a micuțului nu a fost încă dezvăluită, însă numele bebelușului a fost făcut public.

Soțul lui Lindsay Lohan este finanțator, iar în prezent este vicepreședinte adjunct pentru banca Bader Shammas din Dubai, acolo unde cei doi locuiesc de peste 7 ani.

Actrița a născut primul ei copil, pe care l-a numit Luai, fiind un nume de origine arabă ce înseamnă „scut” sau „protector”. În vârstă de 37 de ani, Linday Lohan și-a anunțat sarcina în urmă cu câteva luni, atunci când a postat o fotografie cu un body de bebeluș, pe care era inscripționat un mesaj reprezentativ.

„Vreau să am copii. Este atât de sigur acolo, iar școlile sunt grozave. Este atât de detașat de tot cu ce sunt obișnuită. (…) Este plăcut să am o lume separată, care este a mea”, a declarat ea pentru revista Interview în noiembrie 2022.

Prietenele sale, Amanda Seyfried și Paris Hilton s-au bucurat pentru vestea fericită și i-au lăsat comentarii pe social media.

„Felicitări iubire! Atât de fericită pentru tine. Bine ai venit în clubul mămicilor!”, a fot mesajul lui Paris Hilton pentru Lindsay Lohan.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: